— Deelnemers

De deelnemers aan dit evenement hebben als doel om u te voorzien van infomaties over de systemen die zij vertegenwoordigen. Alle merken die hier aanwezig zijn hebben een uitstekende service en support te bieden op hun systemen.

Roco / Fleischmann

Het Z21 digitale systeem is momenteel razend populair. Het kenmerkt zich door de toepassing van moderne technieken en een hoog Plug-and-Play gehalte!

Vertegenwoordiging door ModellEisenbahn GmbH
www.z21.eu

Dinamo / OC32

Het hybride systeem Dinamo is wellicht het meest unieke systeem welke we u aan kunnen bieden. Door zijn blokgestuurde opzet is het mogeijk om zowel analoge- als digitale treinen te laten rijden.

Vertegenwoordiging door VPEB
www.vpeb.nl

Märklin / Trix

De Central Station is vooral bij w-Rail rijders een populaire keuze, Dankzij de slimme toepassingen van MFX en een combinatie van gebruiksgemak een belangrijke troef!

Vertegenwoordiging door De Kleine Benelux
www.marklin.nl

ESU

Dit merk kent een grote groep aan trouwe fans, en met de EcoS 2 als vlaggenschip is dat ook zeker niet vreemd. Een alleskunner met een groot gebruiksgemak.

Vertegenwoordiging door Train Service Danckeart
www.loksound.nl

PIKO

Dit merk is momenteel enorm populair om zijn prijs/kwaliteit verhouding. Mooi betaalbare gedetailleerde modellen voor zowel 2- als 3-Rail.

Vertegenwoordiging door Scaletrading
www.piko.de

DTS

DTS is het handelsnaam van Domburg Train Support welke in samenwerking met Vincent Bogers handige en innovatieve oplossingen produceren voor talloze oplossingen

Vertegenwoordiging door DTS
www.domburgtrainsupport.nl

MCC autobesturing

U heeft vast wel gehoord van het Faller Car System. Het MCC systeem laat andere systemen ver achter zich door de toepassing van digitale techniek in de voertuigen.

Vertegenwoordiging door MCC ModelCarParts
www.mcc-modelcarparts.nl

BidiB

Een alternatief besturingsysteem op basis van DCC en RailCom. Een slimme oplossing waarbij het gemak van communicatie en stabiliteit in een ander daglicht gezet wordt.

Vertegenwoordiging door Jeroen Balkema Modelspoortechniek
www.bidib.org

Rautenhaus

Met rautenhaus digitaal® en het RMX7-systeem bieden wij u een complete oplossing voor het aansturen van uw modelspoor baan met de volgende dataformaten DCC, Selectrix2 en Selectrix aan!

Vertegenwoordiging door Rokon
www.rokon.info

iTrain

Het meest populaire softwareprogramma van dit moment. Gebaseerd op Java en multiplatform is het wereldwijd het meest groeiende product als het komt op het automatiseren.

Vertegenwoordiging door Jeroen Balkema Modelspoortechniek
www.berros.eu